Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nagycsuri agymenései

avagy, rendszertelenségem és rendezetlenségem rendszerbe rendezgetése

Felkészítés egy újabb Világháborúra

2018. február 07. 17:51 - Nagycsuri

avagy, egyetlen pancser politikus propaganda-hadjáratának se dőlj be! (Videóval)

feny_szuletik.jpgMint azt már tudjátok, minden reggel meghallgatom a Kossuth Rádió híreit. Olykor egész nap szól a háttérben, miközben otthon dolgozgatok. Természetesen, erős fenntartásokkal viseltetek mindennemű hírszolgáltató felé. Az elmúlt egy évben

felújítottam a házamat és egy kis átalakítás is történt. A felújítást teljesen egyedül végeztem, miközben a nyári nyitva tartás mellett, tavaly Tirolban, majd októbertől Németországban dolgozom. Nem unatkozom,na!

Utóbbi akciómról egy korábbi szösszenetemben olvashattok bővebben! Megjegyzem, lassan fél évszázados földi létem alatt arra lettem figyelmes, hogy nagyon sok embernek büdös a meló. Sírnak, rínak, de tenni érte/ellene semmit nem akarnak. Dolgozni meg aztán pláne nem óhajtanak. Ám mástól irigylik a kemény munkával elért eredményeit. No, meg időnként képesek kifosztani azokat, akik helyettük is teremtenek. Példának okáért lásd, liberálisok kommunista köntösben! De ne politizáljunk, csak rejtsük el a sorok között az arról szóló mondandónkat! 

Persze, nem tudunk ettől eltekinteni, ugyanis ma már az élet minden területe totálisan átpolitizált. Mindezt a hatalmon lévők azért teszik, hogy félelemben tartsák és megosszák a Jónépet. Mindig és mindenkor! Ilyen a háború rémképének villogtatása is. Áméríká ebben élen jár. Sőt, ők rendre továbbmennek és valódi háborúkat vívnak az olajért, ásványkincsekért és a piacért. És ezért nem restek nőket és gyermekeket millió számra lemészárolni. Jaj, bocsánat, miket beszélek, hiszen csupán felszabadító háborúkat vívnak a terroristák által rettegésben tartott népek érdekében. Elviszik nekik a demokráciát és a rágógumit. Éljen! Köszönjük meg szépen! Arra, hogy az emberek tisztán lássanak, egy egész iparágat üzemeltetnek. Neve, Hollywood. Ennek a propagandagépezetnek az agymosó tevékenységéről egy szemléletes példával tudok szolgálni. Történt ugyanis, hogy a delikvens egy szörnyű baleset észlelése során azonnal tárcsázta a 911-et. Csupán egyetlen probléma adódott. Nevezetesen, a telefont a kezében tartó észlény nem áméríkábán volt, hanem kis hazánkban, Európa közepén.

Szóval, ahogy mondani szoktam, itt a baj nem kicsi! Szögezzük le, az USA, majd amivé később fajult, UsRael a második égés óta folyamatosan háborút vív a többi nép ellen. "A háború történelmi szükségszerűség" - mondták régen. No, meg gazdasági. Olykor resetelni kell, hogy elölről lehessen kezdeni, hiszen a fák nem nőhetnek az égig. Áméríkát is nyilván saját jólétének megőrzése vezérli. No, de milyen áron! Akit szép szóval nem tud rábírni saját hegemóniájának és dominanciájának kiterjesztésére, azt nemes egyszerűséggel, földbe döngöli. Milyen jogon? Az erősebb eb jogán. Lásd pl., Palesztina! Molotov-koktél kontra F16-os vadászgépek és fehér foszfor. Ezek tények, kattintsatok csak a linkre! Korrekt? Lehetne sorolni, nem teszem. usa.jpg

Akinek a fenti kép nem elég beszédes, forduljon bizalommal orvosához, gyógyszerészéhez!

Természetesen, Irán csak egy kiragadott példa, szinte bármely országot behelyettesíthetjük! 

Amiről valójában írni szeretnék, az egy megérzés. Egy nagyon is lehetséges háború előszelét vélem lengedezni  az éterben. Egészen pontosan azt érzékelem, hogy az embereket sunyi módon készítik fel erre. Pszichológiai trükkel. Nem véletlenül említettem e sorok elején a rádiót. Minden hírblokk előtt első világháborús hősök emlékét elevenítik fel. Vélhetően egy hamis nemzeti öntudatot próbálnak elültetni a fejekben. Ami akár az önfeláldozásról is szólhat, amennyiben bekövetkezik egy háború. Ahhoz egyébként mi túl sebezhetőek vagyunk, hogy egy ilyen esetben bármit is tehetnénk a védelmünkben. Trianoni örökség. No, meg itt van már az előretolt helyőrség is, menekültekként álcázva. Ezért aztán én azt mondom, nincs olyan indok, ami alapján hajlandó lennék lelövetni magam. Egyetlen körmönfont politikus sem győzhet meg erről. Semmilyen mondvacsinált ürüggyel sem! Lehet az hódító, avagy honvédő, nem veszem be a maszlagot! Menjen az a vágóhídra, aki kiprovokálta a konfliktust! 

Azt mondta nekem valaki, hogy úgyis mindig lesz egy vezérlő hatalom, amelyik uralkodik felettünk. Mindegy minek hívjuk, kik azok. A lényeg, hogy nincs értelme nagyon ágálni ellene. Ha esetleg elűznéd, a helyébe lépne egy másik. Célravezetőbb, ha ebben a meglévő őserdőben találod meg a helyes ösvényt. Ahol megteremtheted a saját kis Világodat és jól érezheted benne magadat. 

Más azt mondja, akkora a Nagytőke globális kitettsége, hogy nem érdeke egy világégés kirobbantása. Ebben is lehet igazság, ki tudja. Az azonban vitán felül áll, hogy áméríká kezdi elveszíteni vezető szerepét. Ami a gazdasági aspektust illeti, Kína már rég a fejére nőtt. Eleinte ugyanaz a Tőke munkált ott is, de aztán szépen, csendesen kialakult egy hipergazdag kínai tőkés elit, akik lassan átvették/átveszik az irányítást. Azt se feledjük, míg ők beszélnek világnyelveket, addig a kínait senki más nem bírja. Oroszország is megerősödött. Ráadásul, ezek ketten - kimondva, kimondatlanul - érdekeik mentén szövetségesek is. Velük egy malomban őröl Brazília, India és a Dél-Afrikai Köztársaság. Ellenpólus. A Petrodollár ellen szövetkeznek és ez nagyon nem tetszik az USA-nak. Miként az észak-koreai atombomba sem. Igazuk lehet, ugyanis amíg az áméríkáí és persze az izraeli atombombák minden kétséget kizáróan békés fegyverek, addig más államok (Irán, É-K) bombái nyilvánvalóan ellenséges szándékkal készülnek. Ezt talán még az ENSZ is deklarálta. Mert az is UsRael zsebében van. A lényeg, hogy ők vívhatnak egyedül legitim háborút, mindenki más Hitlerrel egyenértékű. Pont. 

Az egyszer biztos, hogy egyre több médiafelület foglalkozik a háború kérdéskörével, tehát megy a beetetés. Mire oda jutunk, az emberek már természetesnek veszik és elfogadják. Sőt, lesznek, akik önszántukból mennek a biztos halálba. Mert addigra átmossák az önálló gondolkodásra képtelen elméjüket. Mindig így volt ez, miért lenne most másként. 

Majd' elfelejtettem, hogy a mi kis Hazánk is csatlósa ennek a sátáni rendszert képviselő- és üzemeltető UsRaelnek. Mint mindig, most is a rossz oldalon állunk! A Márciusi Ifjak Tizenkét pontja folyamatosan aktuális. Jelen írás mondandóját tekintve, a tizedik kiemelt figyelmet érdemel! 

Ne dőljetek be soha egyetlen pancser politikus propaganda-hadjáratának se! Ebben az országban nagyon ritkán adatott meg olyan vezető, aki ne adta volna el népét harminc ezüstért. A baloldali liberálisok ebben is élen járnak, elég csak a legutóbbi regnálásukra visszaemlékeznetek, de itt egy épp aktuális magyarellenes megnyilvánulásuk is! Nyilván nehéz a nemzetközi Fináncoligarchia ellenében vitorlázni, ez tény. No, de ezt a vérszívó, parazita kasztot olyan kollaboráns módon kiszolgálni, ahogyan azt a hazai baloldal tette, példa nélküli a történelem során. A magát jobboldalinak és nemzetinek nevező - valójában azonban szintén liberális - jelenlegi kormány sem sokkal különb, csupán árnyalatnyi és módszerbeli az eltérés. A saját fülemmel hallottam, szintén a Kossuth Rádióban, amikor Orbán Viktor a következőt nyilatkozta, (nem szó szerint) idézem: abban az esetben, ha az Európai Bíróság úgy dönt, hogy a menekültkérdésben nincs igazunk, akkor nincs tovább, be kell fogadnunk őket. De legalább megpróbál valamit tenni a függetlenség látszatáért. Az ember közérzete egy picit jobb tőle. Ugyanakkor, ennek leple alatt igazából azt tesznek, amit akarnak, hiszen híveiket a médiumok segítségével leszedálták. Ami a korrupciót illeti, az pedig olyan, mint az Influenza. Mindegy, hogy balról, avagy jobbról közelít. Rendre visszatér, de mindig kiheverjük. 

Bízzunk benne, hogy a harmadik világháborúra soha sem kerül sor, ugyanis ott már nagy az esélye a nukleáris hadviselésnek! 

Ahogy a nóta mondja:

Az első négy, a második hat, a harmadik egy pillanat csak...

Frissítés:

Két hónappal a fenti sorok után, The Saker is megírta. Ha rám nem figyeltek, legalább őt vegyétek komolyan!

Isten áldjon Mindannyiunkat!

NagyCsuri 2018.02.07.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagycsuri.blog.hu/api/trackback/id/tr3913638694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása