Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nagycsuri agymenései

avagy, rendszertelenségem és rendezetlenségem rendszerbe rendezgetése

Zenéljünk! No.124.

2018. január 21. 08:19 - Nagycsuri

P.-Mobil és Somogyi Remig: Still got the blues (Videó)

pmobilsomogyiremig.jpgMég most is találok régről olyan bejegyzéseket az amúgy nem igazán használt FB-oldalamon, amelyek eddig elkerülték a figyelmemet. Az alábbiakban egy köszönő-levelet osztok meg Veletek, amelyben a méltatás mellett gyermeki őszinteséggel vázolnak egy hazánkban nagyon is jellemző, sajnálatos és méltatlan mentalitást.

2015.09.14.

Ugye emlékeztek? Nemrég ajánlottam szíves figyelmetekbe ezt a kiemelkedő fiatal tehetséget, itt!
Levelet írt, Schuster Lóránt - P.Mobil -nak. Érdemes elolvasni ezt a pár sort! Olyannyira jellemző a hazai zenészélet háttérberkeire ez a magatartásforma, vagy inkább rossz mentális berögződés. A kissrác rátapintott a lényegre. Kb. ez az egyik nyomós oka annak, hogy elsikkadnak az igazi tehetségek ebben az országban. No, de

"nem elkeseredünk, hanem megoldunk"

- mondotta egyik nagyon kedves ismerősöm az imént, hát ehhez tartsuk magunkat a jövőben is! Hajrá, P.Mobil! Hajrá, Remig!

 

Kedves P.Mobil és P.Mobil rajongók!

 

Nagyon szépen köszönöm a tegnap estét és a lehetőséget, hogy újra a P.Mobillal játszhattam. A P.Mobil most is lenyűgözött és nem csak azért mert játszhattam a zenekarban, hanem azért is, mert a kedvemért egy hard rockot játszó, nagy múltú zenekar megtanult egy Gary Moore dalt, mert tudják, hogy Gary Moore a példaképem. Ezt nem tudom elmondani, hogy milyen érzés, és mennyire megtisztelő! Őszintén szólva az országban szinte mindenkit ismerek aki számít, sok zenekarral játszhattam együtt, de ilyen megtiszteltetésben még nem volt részem, és ez azt bizonyítja, hogy a P.Mobil nem csak egy profi zenekar, hanem annál sokkal több! Egy nagy múltú zenekar aki megtanul egy 17 éves gitáros kedvéért egy olyan dalt, ami egyébként nem illik a setlistjébe, hát ezt nem tudom szavakban kifejezni, hogy mennyire emberséges. Itt az országban a zenészek között megy a taposás, engem folyamatosan ér az irigység, a gyűlölködés, sok jó zenész van de őszintén szólva emberileg nullák, sokszor gondolkodom azon, hogy én ezt nem csinálom, nem a zene miatt nem, hanem amiatt nem ami a háttérben zajlik. Sokat csalódtam zenészekben. A P.Mobil mindig akkor jön amikor megerősítésre van szükségem és most is visszaadtátok a hitemet, hogy nem olyan szar minden. A rajongóknak nagyon köszönöm, hogy mindig ilyen szeretettel fogadtok!

Üdv.: Somogyi Remig

Pozitív fejlemény: Remig Alapi István - elmondása szerint - legtehetségesebb tanítványa:

Nagycsuri 2018.01.21.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagycsuri.blog.hu/api/trackback/id/tr9213591345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása