Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nagycsuri agymenései

avagy, rendszertelenségem és rendezetlenségem rendszerbe rendezgetése

Zenéljünk! No.120.

2017. szeptember 07. 13:55 - Nagycsuri

Vince Gill: Oklahoma Borderline (Videó)

country-music-wallpaper-music.pngNem vagyok odáig a Country zenéért. Pedig akadnak olyan előadók közöttük, akik hangszeres tudásban verik a felkapott sztárokat is. A népi vonalat

áméríkábán sem emelik szövetségi szintre. Főleg, ha az délről jön. Honnét máshonnét, elvégre Manhattanből mégse jöhet. Ha jobban füleltek, a blues-gitárosok között is azok a legjobbak, akik countryt is tanultak. Lásd, Bónamacit! Vagy, Johhny Hiland-et! De a Rockabilly stílusban, a Királynál, Brian Setzernél is felfedezhetőek a stílusjegyek. A coutrysok leginkább a tiszta gitárhangot preferálják. Nem jellemző a torzító és a zengetőn kívül más effekt alkalmazása sem. Az alábbiakban kiemelek közülük párat a feledés homályából: 

NagyCsuri 2017.09.07.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagycsuri.blog.hu/api/trackback/id/tr9612809500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása