Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nagycsuri agymenései

avagy, rendszertelenségem és rendezetlenségem rendszerbe rendezgetése

Sarkosan fogalmazva VI.

2017. július 11. 15:14 - Nagycsuri

A Feminizmus és az Ájfón

ajfon.jpgNóra névnapja van ma. Azt is megtudtam ezen a napon egy kedves Nórától, hogy csak egy ilyen nap van a naptárban. Nem úgy, miként a Máriák esetében, például. Hiába no, úgy tűnik, Nóráink kiváltságosok. Ibsen Nórája bizonyosan.

 

Demokrata cikkét azért osztom meg Veletek, mert már régóta töröm a fejem egy hasonló íráson, ám ezidáig nem nyúltam a témához (Feminizmus). Ennek az az oka, hogy nehezen tudnék disztingválni. Ellenségeket sem akarok szerezni a női nem berkein belül, inkább visszafogom magam e tekintetben. Tudom, hogy harapnak erre a kérdéskörre és esélyed sincs jól kijönni belőle. Pedig csak a szerepeket kellene a helyükre tenni, szó sincs itt másról.

Látom, hogy a legtöbb nő boldogtalan. Hiába palástolják, átlátok a szitán. A karrierben gondolják kiteljesedésük zálogát, míg a gyermekvállalás- és a család misztériumát háttérbe szorítják. A Feminizmus átesett a ló túlsó oldalára és a hagyományos-, a teremtett rendet kuszálta össze. Senki sem tudja, hol a helye a Teremtésben.

Ami már egy másik téma, de mégis kapcsolódik az előbbi problémakörhöz, miszerint a boldogságot és a nemi identitást felváltotta az ájfón, meg az esnyóc.  Amely eszközök segítségével mindkét nem képviselői még mélyebbre ássák magukat a boldogtalanság útvesztőjében.

Politikai ténykedésem során minden időmet lekötötte a Mátrix. Mióta felhagytam vele, jobban érzem magam a bőrömben. Visszatértem a való életbe. Van időm a szeretteimre és persze magamra is. Sőt, rengeteg szabadidőm van, amit nem mások osztanak be. Most épp azért írok, mert a hanyatló belváros nem ád munkát, vevő egy szál se.

Ugyan nekem is van mobilom, de pár tízezerért vettem és ugyanannyit tud, mint egy esnyóc. Na, jó, annyit azé' nem, illetve másra van kihegyezve, de kit érdekel. Nincs akkora különbség, hogy hatszor annyit fizessek érte. Tudod, miért nem? Mert hülye azért nem vagyok!

Látom, hogy mindenki a státuszszimbólumokra hajt. Ha belegebed, akkor is, de neki ájfón kell. Ha engem kérdeztek, egy rakás szar az összes Mátrixot kiszolgáló eszköz. Az ájfón különösen, de áméríkához illően az imidzse az egekben. Nem érdekes ám - mint ahogyan már ezer éve mindent -, ezt is Kínában gyártják. És nehogy azt higgyétek, hogy Mr. Jobs azért vitte Kínába a gyártást, hogy "occsóbb" legyen a (vég)termék! Dehogy! Azért vitte oda, hogy még többet kaszáljon rajtatok. Persze, ezt ciki beismerni. Meg azt is, hogy mekkora egy retek volt ez az Apple tulajdonos. Mintapéldája volt a Káin és Ábel mentalitásnak. Eltiporni mindenkit, csak én maradjak állva. Ha nekem nem hisztek, nézzétek meg a róla készült filmet! Akinek nem jönne le belőle a lényeg, az essen gyorsan gondolkodóba, szálljon mélyen magába! Csak egy vélemény a videó alatti hozzászólásokból:

"Jó film. Jól mintázza, hogyan lehetsz sikeres. Taposs el mindenkit, dobd el a barátságokat, és használj ki mindenkit a sikerért és a hatalomért. Van akinek ehhez van gyomra, és van akinek nincs."

Tudjátok, mennyiért láttam az új Ájfónt? 1200 Euroért. Majdnem hanyatt vágtam magam. Éppen ezért, nagyon büszkék az ájfón és számszúng tulajdonosok. Összezárnak, mert nekik aztán senki ne mondja meg a tutit. Láttatni kell az alma logót, nem takarhatja el a szilikon védőburok sem. Mintha ettől függne az életük. Akinek persze nem inge...

Elnézést kérek a szokásos szókimondásomért! Vegyétek amolyan szarkazmusként, pozitív tükörként! Mondjátok bele: tükröm, tükröm, mondd meg nékem, az ájfónos, vagy az esnyócas a legfaszább csávó e Földkerekségen?

Amúgy, letűnt korok státuszszimbólumára, a Nokiára emlékszik még valaki? Ugye, ugye...

Ma, az X32-es béemvésekről nem esik szó!

Ennyi elég is, olvassátok el a cikket, aztán lehet kezdeni az anyázást!

Nagycsuri 2017.07.11.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagycsuri.blog.hu/api/trackback/id/tr3912657253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása