Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nagycsuri agymenései

avagy, rendszertelenségem és rendezetlenségem rendszerbe rendezgetése

Felnőtt-tartalom

2017. augusztus 30. 14:50 - Nagycsuri

avagy, Meg akarlak érteni, te hiper-liberális mélabú! (Videóval)


neo_liberalism2.jpgAktiváltam a Blogomon a gyermekzárat. Kiírja egy felugró ablak, hogy "Felnőtt-tartalom". Nem, nem! Nem a pornóra kell itt gondolnotok! Csupán a neo-, bal-, és egyéb jelzőkkel ellátott liberálisok érdekében és védelmében tettem ezt. Nehogy meglepetésként érje- és sokkolja őket a számukra valóban veszélyesnek mondható tartalom.

Kedves neo-, bal-, hiper- és egyéb liberális honfitársaim!

Kínomban röhögök a fészen összehordott kommentjeiteken. Egyetlen észérvet sem vélek felfedezni köztük. Pedig, meg szeretnék világosodni! Szomjazom a tudást! Vágyom az indokra, miszerint - például - miért jó nekünk a tömeges bevándoroltatás! Nem tanultatok volna a történelemből? Vagy az, hogy a gyerekeitek szexuális irányultságát már az óvodában tévútra terelitek, vajon kinek- és miért jó? Siettek valahova? Nem érne rá az egyetemen? Miért akarjátok az összes aberrációtokat ránk erőltetni? Kérlek Benneteket, osszátok meg velem ezt a mérhetetlen felvilágosultságot! Ne hagyjatok a vidéki tudatlanság posványában! Éhezem a tudást, amit csak Ti hozhattok el nekem! El akarom fogadni, meg akarom érteni! Kérlek Benneteket, könyörgöm! Higgyétek el, meggyőzhető vagyok, csak ne sajnáljatok le, mert az érzékenyen érint! Tudjátok, nem látom be, miért kellene ezt állításaitok bizonyítékaként elfogadnom. Vajon fordított helyzetben ti miként értékelnétek a rátok aggatott leminősítő jelzőket? Láthatjátok, hogy én csupán pozitív előtagokkal illetem a liberális megjelölést! Pedig szitokszó az számomra, már önmagában is.

Szimplán lehülyézitek az Index és társai véleményterrorjával szembehelyezkedőket. Képtelenek vagytok elfogadni más nézetet, mint a sajátotokat. Pedig pont az ellen-oldalt tituláljátok rendre kirekesztőnek, gyűlölködőnek, náci-rasszista-fasiszta-antiszemitá-nak. No meg, mindenféle "fób"-nak. Hasonló "argumentumok", mint a lehülyézés. Érvhelyettesítő szennyszavak. Liberális fogalomzavarok. Beskatulyázás. Mások előtt való lejáratás. Sőt! Esetenként, nagy nyilvánosság előtt való megalázás.

No, de hadd világítsak rá a neoliberális gondolkodásmód egyik önellentmondására! Ők azok ugyanis, akik előszeretettel mennek más országokba, azok kultúrájának megismerése céljából, miközben idehaza kigúnyolják azokat, akik a saját hagyományaink megőrzésén munkálkodnak. Tehát, saját magukat köpik szembe, hiszen adott esetben élvezettel hódolnak a külhoni tradicionális sör-, bor- és gasztrokultúrának, miközben multikultit, globalizmust, Világkormányt és különböző beteges aberrációkat erőltetnek ránk, amelyek mentén a hagyományos nemzeti értékek elsorvadnak. 

Elképesztő méreteket öltött a megosztottság. És hol van még a "választás"... Liberálisok vagytok - ezt képzelitek magatokról. Pedig annyi közötök van a klasszikus liberalizmus eszméjéhez, mint Surdának a vérnyomáshoz. Mondjuk, jól lehet vele takarózni, érdekeitek szerint. Az egyén szabadsága felülírja a hovatartozást. A közösség élményét. Adott esetben, a család- és gyermekvállalás szentségét. A hitről már nem is szólván. Arra - szerintetek - semmi szükség, hátha összekovácsolja a népeket, báránnyá változtatja a birkákat és elsimítja a konfliktusokat. Ti a megosztottságban látjátok az erőt. A saját erőtöket persze, nem a közösségét. 

Egykori zászlóvivőtök, a hiperrealista - akarom mondani - hiperliberális eszdéesz tetteinek nyomán lettünk adósrabszolgák, saját hazánkban ippeghogy megtűrtek, gazdaságilag totálisan függők, önellátásra képtelenek. Mindez a rablóprivatizációnak köszönhetően. Éljen! Most sokkal jobb nekünk, mert minden gazdasági fundamentum mások kezében és irányítása alatt leledzik. Köszi, eszdéesz! Köszi, baloldal!

Apropó, baloldal! Ez a képzetzavar sem a régi. Ugyanis, ezt is kisajátítottátok Ti, a "liberálisok" - balliberális szóösszetételként. Ennek sincs több köze a valós jelentéséhez, mint a fentebb jelzett liberálisnak a klasszikus változathoz. Eredetileg, szociálisan érzékenyt jelentett. Ma, illetve a rendszerváltás óta: "add el gagyi pénzért, mert mi nem értünk hozzá és vegyél fel kölcsönt!". Ki is a szélsőséges? Új Értelmező Szótárt kellene alkotni!

A.E. Bizottság után szabadon:

Meg akarlak érteni, te hiper-liberális mélabú!

 

Minden neo-, bal- és hiper-liberálistól elnézést kérek, hogy élek!

 

Frissítés 2017.10.01.

Egy hónappal a fenti írásom után a Demokratában is megjelent egy cikk, >>>A liberális<<< címmel. Ezzel együtt már nem is maradt megválaszolatlan kérdés számomra ebben a témában. 

Frissítés 2017.10.06.

Még egy cikk a Demokratán e témában: >>>Logika<<<

 

Isten áldjon Mindannyiunkat!

 

 

NagyCsuri 2017.08.30.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagycsuri.blog.hu/api/trackback/id/tr3212790164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása