Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nagycsuri agymenései

avagy, rendszertelenségem és rendezetlenségem rendszerbe rendezgetése

Zenéljünk! No.108.

2016. február 18. 16:08 - Nagycsuri

Andy Timmons: Cry For You (Videó)

andysittingcropped-750x442.jpgKaptam ajándékba egy kedves Barátomtól. Mi tagadás, telitalálat. Igen-igen jó gitáros.

Le a kalappal! Minden benne foglaltatik, ami meghatároz egy átlagostól eltérőt. Benne van a dög és ott csücsül az a bizonyos feeling is. Szóval, technikailag is rendben van a skac és az érzelmek is a helyükön vannak lényében. Hajlott koromra való tekintettel, nekem már számítanak ezek a szempontok, mi több, együtt kell hogy járjanak, kéz a kézben! Nem elég ugyanis, hogy valaki széttekeri a gitárját, azt érzésből kell tennie.
Egy nőnek sem esünk neki csak úgy, rontunk ajtóstul a házba, nem igaz? Egy hangszer is hasonlatos a szebbik nemhez. Lelke van, finoman kell vele bánni! Belülről kell fakadjon, szívből! Nem mondom, hogy az alulról így építkező szerelemben a végkifejlet ne legyen állatiasan ösztönből fakadó, nem! Ellenkezőleg! Íve kell legyen! Ilyen a hangszer és a zene is, belülről kell annak megszólalnia! Egygyé kell válni a hangszerrel! Kevesen képesek ezt tökéletesen kivitelezni. De kevesen is látják ezt meg egy zenészben! Köszönöm a figyelmességet, kedves "titokzatos idegen"!

Eredeti megjelenés 2014.02.18. https://www.facebook.com/nagy.testverek.9/posts/593085377451478

Nagycsuri 2016.02.18.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagycsuri.blog.hu/api/trackback/id/tr948401532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása