Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nagycsuri agymenései

avagy, rendszertelenségem és rendezetlenségem rendszerbe rendezgetése

Zenéljünk! No.96.

2015. december 22. 13:08 - Nagycsuri

Jeff Beck: Performing This Week... - Live at Ronnie Scott's (Videó)

beck.jpgNem ez az első eset, hogy Jeff Beck-et erőltetem (Itt és Itt). Nem is az utolsó, ezt borítékolhatom! Ezt vehetitek akár fenyegetésként is! Zenész berkekben

igen nagy tiszteletnek örvend, ugyanis gitárjátékának eredetisége nem fémjelezhető másként, mint a saját nevével. Ezen a felvételen a dobos, Vinnie Colaiuta érdemel még kiemelt figyelmet. Valamint a basszeros csajszi, Tal Wilkenfeld, aki amellett, hogy igencsak dekoratív eleme a színpadnak, ráadásként megtiszteli hallgatóságát hangszeres tudásával is. Hihetetlen, nem? A billentyűs, Jason Rebello a szokásos szőnyegszövögetés mellett olykor meg-megvillantja létező tudását is. Így aztán érdemben az összes résztvevőt felmagasztaltuk vala. Miután azt képzelnénk, hogy itt vége is a történetnek, akkor jön a meglepi. Eric Clapton és Joss Stone élő valójában. Sokkal inkább hozzátesznek a produkcióhoz, mintsem elvennének belőle. Kerek kis történet Ronnie Scott klubjában. Elég gyenge hely lehet. 4:13-nál pár pillanat erejéig Robert Plant-re tapad a kamera, aki szimplán csak jegyet váltott erre az összejövetelre. Ezt csak érdekességképpen jegyeztem meg. Csóközön, Mindenkinek!

Nagycsuri 2015.12.22.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagycsuri.blog.hu/api/trackback/id/tr808191586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása