Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nagycsuri agymenései

avagy, rendszertelenségem és rendezetlenségem rendszerbe rendezgetése

Zenéljünk! No.87.

2015. december 15. 11:36 - Nagycsuri

Coco Montoya: It's My Own Tears (Videó)

coco.JPGA blues mezején némiképp érzelmesebb húrokat penget. Ez abból adódik, hogy az

átlagosnál több un. moll-bluest játszik, mint a legtöbben. (A "moll" hangnem ugyanis lágyabb hangzású, mint "dúr" megfelelője.) John Mayall felfedezettje ő is. Eric Clapton-t is ő emelte ki az átlagos környezetből. Miles Davis-hez hasonlóan John Mayall & the Bluesbreakers is a siker startvonalának számított mindig is. Míként Davis a Jazz-ben, úgy Mayall a Blues világában, ahol mértékadó szerepet is betöltött egyben. Coco Montoya a '80-as években élvezhette Mayall védő szárnyait, Walter Trouth-tal karöltve. Előbbi bal-, míg utóbbi jobbkezes. Dekoratív volt a színpadkép. Coco az érzelmet, Walter az erőt testesítette meg. A Kisstadionban láttuk őket élőben, de már nem emlékszem, hogy kikkel voltunk ott. Visszatérve Coco-ra, a gitár mellett remekül énekel, miként Walter barátja is. Mindkettőtől osztok meg videót, sőt Mayalltól is, hogy teljes legyen a kép.

 Ebben a videóban külön felhívnám a figyelmeteket Coco zseniális ének-, illetve gitárjátéka mellett (Jimmi módra balkezes, de korántsem két...) az öreg csóka, Delgado korát meghazudtoló frissességére!

Nagycsuri 2015.12.15.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagycsuri.blog.hu/api/trackback/id/tr678173934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása