Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nagycsuri agymenései

avagy, rendszertelenségem és rendezetlenségem rendszerbe rendezgetése

Zenéljünk! No.75.

2015. november 13. 10:52 - Nagycsuri

Henrik Freischlader: Live @ Rockpalast 2010 (Videó)

henrik.jpgEz a "beszédes nevű" fiatalember igazán jó "fanyűvő", ráadásul énekelni is tud. A kettő ritkán jár együtt, ilyen minőségben. A világ egyik első

elektrongyos gitárján, a Fender Telecaster-en indít ezen a koncertfelvételen. Később előkerül egy Gibson Les Paul is természetesen. Mint az előbb már említettem, nagyon jó gitáros, érdemes a kiemelt figyelemre! Egy full koncertet találtam tőle, fogadjátok nyílt füllel!
Amúgy, ezek a RockPalast-ban fölvett koncertek a legtöbb blues-előadó esetében pompásan sikerültek. Gondolok itt pl. Bónamaci 2006-os koncertjére, ami szerintem minden idők legjobb Massa szereplése. De ott van Robben Ford, ő is kifogástalan volt. Mikor nem, igaz? Sorolhatnám a rockpalastos live-okat, estig se érnék a végére, ugyanis aki számított/számít, mind ott voltak/vannak.

Nagycsuri 2015.11.13.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagycsuri.blog.hu/api/trackback/id/tr688075496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása