Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nagycsuri agymenései

avagy, rendszertelenségem és rendezetlenségem rendszerbe rendezgetése

Sarkosan fogalmazva IV.

2015. november 05. 16:22 - Nagycsuri

Szubkultúra - avagy, menje(ne)k, vagy maradja(na)k? II. (Videóval)

migracio_europa.jpgÚgy gondoljátok, hogy van még hazátok? Tévedtek! Klasszikus értelemben véve bizonyosan.
Fiatal koromban (úgy harminc évvel ezelőtt), kamaszos lázadásom egyik mozgatórugója volt a

határok létjogosultságának feszegetése. Két fröccs között azt gondoltam, hogy az egész világot határmentesíteni kellene. Milyen dolog az, hogy csak három évente engednek bennünket nyugatra? Nem, mintha lett volna pénzem utazgatni. Ma sincs! Minek van egyáltalán határ, ami elzárja egyik embert a másiktól? Akkor még nem tudhattam, hogy később az Öreg Kontinens éppen aktuális üdvöskéi elcsenik gondolataimat és létre hoznak egy un. schengeni övezetet. Utópisztikus elmélkedéseim valóra váltak. Tegyük gyorsan hozzá - mielőtt még valaki neoliberális eszmék terjesztésével vádolna -, hogy nem egészen a megvalósult projectre vágytam akkoriban. Szép gondolat amúgy a határok eltörlése, de én ezt teljesen másként (képletesen) értelmezem, mint a világot uraló és markában tartó kisebbség. Ők viszont ezt pusztán a saját érdekeik szerint, ugyanakkor a többség kárára követték el. Persze, tudjuk, hogy az összeesküvők ezért rendre összeesküvés-elmélettel hadakozónak tekintenek minket. A profit vezérli őket, miközben elfelejtik, hogy az élni és élni hagyni elve ebben a globális káoszban már rég elveszett. Márpedig nem csupán ők lakják e bolygót. Korábban már utaltam rá, hogy a különböző kultúrák megmaradása kizárólag globálisan képzelhető el! Amint ezek az identitások lokálisan keverednek, annak beláthatatlan következményei lesznek. Először konfliktusokat gerjesztenek, egymásba olvadnak, majd szépen lassan eltűnnek a süllyesztőben. Vagy pedig állandósult konfliktus-zónák keletkeznek.

Nem tudatos szervezés által alakult a Föld sokszínűsége úgy, ahogy. Most viszont tudatos az a káoszteremtés, ami felváltotta a Teremtést. Az isteni rendet borítják fel a kufárok, hogy a saját mindenkori hasznukat és hatalmukat bebiztosítsák. Hatalmi- és gazdasági centralizáció zajlik. Bogarasan szólva, terjed a Globalóma. A történelem során ez a kupec kisebbség újraértelmezte a kiválasztottság elvét. Ma már Ígéret Földjén az egész Sárgolyót értik. Zion beteljesedni látszik. A diaszpóra egy egésszé áll össze. Amelyet egyrészről egy össznépi biorobotként funkcionáló biomassza, másrészről a kiválasztottak, mint az egészet uraló elit alkotnak. Ennek érdekében összekeverik a színeket. Szivárványban fog "pompázni" a Föld összes országa. Ezen belül persze kisebb szigetekként elvétve maradnak gondolkodni képes szubkultúrák. Érdekeiket érvényesíteni viszont képtelenek lesznek.
Nézzük csak meg, miként hat pl. az állatvilágra, ha "túlnemesítik" egyes fajait! Vegyük példának okáért a Magyar Vizslát, mint tiszta vérű, kiváló vadászebet! Voltak próbálkozások a fajta felturbózására, de rendre idegbeteg, kezelhetetlen mutánsok születtek. Az ember átvette Isten szerepét és teremteni akart. Csőd. Életellenes!
A bevándoroltatás intézményével és annak e téren kiváltott beláthatatlan következményeivel immáron az emberi faj kerül veszélybe. Amelyik rassz ebből kimarad, az lesz az egyedüli haszonélvezője ennek a tudatosan megszervezett genetikai manipulációnak.
A magyar kultúra még él. No, nem úgy, mint rég. Ugyan országon belül még uralkodó kultúrának tekinthető, ám lassan elsorvad a különböző ránk erőltetett külső hatások miatt és szégyenszemre szubkultúrává degradálódik (Lásd pl. a Csík zenekar esetét a klezmer muzsikával!) Bizonyos tekintetben már most az. Gondoljunk csak a nemzeti öntudatra, amely már rég elvesztette uralkodó jellegét! A többség szemében sajnos nevetség tárgya (Lásd, áméríkáí zászló vs. magyar címer!).
Hosszú idő óta újra belehallgattam a Kossuth Rádió reggeli műsorába. Preferált téma még mindig a bevándorlás. Olyan szinten félrebeszélnek az "illetékesek", hogy rögvest fölment a pumpám. Megfogadtam pedig, hogy a továbbiakban nem foglalkozom a politikával. Másokat sem szeretnék győzködni, mert eddigi tapasztalataim alapján belátom, értelmetlen célkitűzés. Most mégis véleményt formálok, ugyanis ez a téma nem csupán politika. Az életterünket (Félreértelmezhető? Kinek-kinek ízlése alapján javallott!) veszélyeztetik ezek a "kompetens" urak. Meggyőződésem, hogy az un. bevándorlók NEM Magyarországra készülnek. Tranzitútvonal vagyunk számukra. Illetve azok lennénk, ha a "felelősök" nem szolgálnák ki feltétel nélkül a mögöttes idegen érdekeket ebben a kérdésben is.
Miről is van szó?
Az un. Nyugat évszázadokon keresztül fosztogatta a világ másik felét. Vagyis, gyarmatosított. Erőszakkal. Miként teszi azt ma is áméríká, pontosabban USRael. Az egykori gyarmatok totálisan kifosztott népessége viszont mára megelégelte ezt és be kívánja nyújtani a számlát a gyűlölködőknek, azaz a gyarmatosítóknak. Jogosan! Nekünk viszont ebből az egészből ki kell(ene) maradnunk! A megfelelő politika az lenne, ha a szerbek és görögök mintájára mi is szemet hunynánk a tranzit felett. Ha már visszatoloncolni nem tudjuk őket, mert - ellentétben a tőlünk nyugatabbra eső országokkal - ezt nekünk "nem engedik". Pl. buszokkal felgyorsíthatnánk a déli határtól a nyugat felé vándorlást. E helyett a "magyar kormány" regisztrál. Ami azt jelenti, hogy nyilvántartásba veszi a "menekülteket", első uniós tagországként. Mit jelent ez a gyakorlatban? Azt, hogy hozzánk már EU-jogtisztán tudják visszatoloncolni az összes bevándorlót a valódi gyarmattartóik, mivel itt lettek regisztrálva. A belgák-hollandok-angolok-franciák-és a többi áméríkáí csatlós ország. Az osztrákok pedig a nálunk még nem regisztrált, náluk lecsapódó "turistákat" - állítólag - a két ország közötti egyezmény alapján küldik ide hozzánk. Vajon melyik politikus és milyen indíttatástól vezérelve írt alá ilyen ”érdekes” egyezményt? Csak nem az új Alaptörvényben foglalt ”menekülteknek” és bevándorlóknak adandó szavazati jog lehetett az ihletadó? Bizony, Lázár-Rogán javaslat alapján emelték be ezt a finoman szólva is vitatható tételt.
A történelem ismétli önmagát. Újfent a Nyugat védőbástyájaként funkcionál Magyarország. Miként a török- és tatárvész idején. A politikai elit pedig az előbb említett módon asszisztál. Táborokat épít, tehát itt tartja őket. Három méter magas és másfél méter mély falat ígértek. E helyett "építettek" másfél méter "magas" dróthálót, ami senkinek sem akadály. Pár vadat kivéve. Huszonkét milliárdból. (!) Bűnözői alapelv, ha lopsz, akkor sokat, mert ugyanannyit kaphatsz érte, mint a kevéskéért. A politikus már jó ideje szitokszó a szememben. Én meg szálka vagyok, vagy inkább gerenda egyesek/mások szemében.
Szóval, jobban tenné a "magyar kormány", ha felgyorsítaná a tranzitot! Nem akadályozni kellene az átvándorlást és feltartóztatni a tömegeket, hanem elősegíteni mielőbbi távozásukat országunkból. Ha már visszatoloncolni nem engedik, mert - az összes többi tagországgal ellentétben - egyedül mi nem szeghetjük meg az uniós egyezményeket. Kettős mérce, avagy kettősmérce.
Azoktól pedig, akik humanitárius köpönyegben próbálnak meg utat engedni az újkori szervezett honfoglaltatásnak, azt kérdezném, hogy a sajátjainkon miért nem segítenek? Van éppen elég bajunk, nem tudjuk mi magyarok az egész világot megváltani.
Magyar zene is már csak elvétve hallható a "magyar" rádiókban. Magyar szöveggel ugyan léteznek  zenekarok. Ha lehet egyáltalán azt magyar beszédként értelmezni, hiszen ezek csupán magyarul beszélő, identitászavarban szenvedő hülyegyerekek - gyenge külföldi utánzatok.  Wellhello és társaira gondolok. Szót sem érdemel áméríkáí stílusú áffektálásuk.
Sokkal inkább az alábbi Ghymes, amely saját hazájában mára szinte csak egy szubkultúra képviselője és bizony lassan-lassan - sarkosan szólván - megtűrt kategória!

(Eredeti megjelenés 2015.08.25. https://www.facebook.com/nagy.testverek.9/posts/889825504444129 - a cikk eredeti megjelenése óta már a kormány is belátta a fenti sorok mondanivalójának létjogosultságát, amelynek aztán először ebben a cikkben adtak hangot.)

Nagycsuri 2015.11.05.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagycsuri.blog.hu/api/trackback/id/tr58053062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása