Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nagycsuri agymenései

avagy, rendszertelenségem és rendezetlenségem rendszerbe rendezgetése

Sarkosan fogalmazva V.

2015. november 17. 11:15 - Nagycsuri

avagy, Asterix és Obelix forognak a sírjukban

koppenhaga_500_sharp.jpg"Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!" Vagy inkább - ha lehet - a saját hazátokra! Ha kérhetem! De, leginkább magatokra! Nézzetek magatokba és vessetek számot! Ha már tükörbe nézni

nem mertek, mert gyávák vagytok ahhoz! Halljátok, "liberálisok"?
Francia zászló? Mi végre ez a nagy lendület? És ha már hirtelen előjött belőletek az a fene nagy együttérzés, eddig vajon hol lapult? Tán csak nem a lelkiismeret hívta elő szerénységetekből? Nem hinném, hisz' furdalást csak a bűnösök éreznek. Ha akarják, ha nem! Esetleg bűnösnek érzitek magatokat? Van benne logika. Miért is? Vizsgáljuk meg! Mert eddig nagy hangon támogattátok a szervezett honfoglaltatást, bevándoroltatást. Szarként lapulva a fűben, vagy hangot adva az addig csak bennetek bujkáló "szentnek", mondván segíteni kell. Empátia? Inkább képmutatás. Itt, a FB-on  profil-képmutatás. Egy új fogalom. Igen, álszent az, ki egyszer így, egyszer úgy!
Sokkal inkább elhiszem azt, hogy a birkaszellem öltött testet a FaceBook társadalom elitjében. Médiamanipuláció. Hol van ez a FB, amikor napi szinten megy a terror Palesztinában, vagy épp Irakban? Líbia, Szíria, Afrika egyes államai, pontosabban inkább európai gyarmatai? Hallod, Zuckerberg? És persze, hol vagytok olyankor Ti, Álszentek, profil-képmutatók? Amikor idehaza is vannak leszakadó tömegek, hajléktalanok és a hatalom által kisemmizettek. Miért nem álltok ki értük, mellettük? Miért nem értük álltok ki? Olyankor inkább hagyjátok magatokat a másik ellen uszítani, amiből egyedüliként csupán szintén a hatalom profitál. USRael-t bírálni? Azt aztán nem! Antiszemitázni? Ahhoz van eszetek. Más semmihez! Médiamanipuláció. Hova lett a józan ész? Azt már nem is írom, hogy paraszti, mert ma már ez a szó is pejoratív értelmet kapott. Igen, azok által, akik most antiszemitáznak és a saját hibájuknak köszönhetően a terror színtere lett Európa. Emlékeztek még 9/11-re? Igen, arra, amikor ugyancsak a média szívta el- és manipulálta az agyatokat. Képesek voltatok figyelmen kívül hagyni pl. a harmadik tornyot. Igaz, az kisebb volt, mint a másik kettő, talán nem vettétek észre. Na, mindegy. Lelketek rajta, hogy mit favorizáltok, vagy mit nem! Ahogyan persze nekem is. Vajon hova lettek az egykoron még dicső gallok? Asterix és Obelix forognak a sírjukban. Totális káosz és nemzetietlen politizálás jellemzi egész Európát. Franciaország ebben élen jár. Merkel szintúgy, de most nem ő a téma. Lehetne amúgy, de rá már mindenki szánalommal tekint. Leszerepelt. A franciák viszont pénzelnek pár terrorszervezetet. Vagy épp felfegyverzik és kiképzik őket. USRael-lel karöltve. Mégis, mit vártak cserébe? Atyai csókokat? Ezek a mihasznák csak a pillanatnyi politikai előnyökre játszanak. "Eladtunk valamit" felkiáltással. A hosszú távú következmények pozitív kimenetelében pedig csupán reménykednek. Ez ma egy 500 milliós földrész felelőtlen politikai elitje. Egy rakás szar. Elnézést a szókimondásért! A napokban amúgy elég harapós kedvemben vagyok. Az okát nem tudom, talán a rendre elvonuló frontokat nem bírom lekövetni, ki tudja. Higgyétek el, a Világ összes nyomorát magamra venném, ha tehetném. Ám nem én vagyok a Megváltó! Ahogyan Ti sem! Egyikőtök sem! Csupán egy politikus hiheti magáról, hogy Mindenható. Addig, amíg el nem teszik láb alól. Apropó, milyen érdekes, hogy a nagy terror közepette az összes politikus érintetlen marad. A muszlimok azt képzelnék, hogy minden rossznak a tudatlan nép lenne az okozója? Ennyire azé' ők sem lehetnek balgák. Sokkal inkább a belgák. Na, de mindegy ám!
Elindítottam egy saját blogot. No, nem nagyzási mániából, nem! Csupán a FB már nem alkalmas arra, hogy rendszerezzem a dolgaimat. Írogatok, zenéket osztok meg. A FB-on elég rendezetlennek tűnhetek. A blogon viszont rendszerezni lehet. Menüpontok szerint. Aki a zenéimre kíváncsi, a Zene menüpontot nyitja meg, aki a világnézetemre, az a Nagycsuri menüpontra kattint. Ilyen egyszerű. Ez itt a FB-on nem működik. Ezért sem jelentkeztem sokáig itt, hiszen át kellett mentenem az elmúlt másfél-két évemet. Majd' egy hónapba telt. Megérte? Kit érdekel! Mint említettem, nem azért tettem. Egyébként, a mai napig találok korábbi írásokat, amiket előtte nem leltem. Rejtelmek szigete ez a Cukorhegy. A Blog.hu önkényesen az én blogomra is kitette a francia zászlót, egy un. peace jellel megspékelve. Amely jel - sokak szerint - egy pozitív szimbólum csonkolt és ily módon torzított mondanivalóval telített változata.
Azért vannak ám kedves ismerőseim és Barátim, akik észnél vannak. Terror és egyéb ügyekben egyaránt. Nekik örülök, mert mindig meggyőznek arról, hogy a Világ még nem veszett el teljes egészében. És velük karöltve továbbra is azért harcolok, hogy így is maradjon! Bár, lelkesedésem már alább hagyott, azért teszem a dolgom. Van, aki noszogat, nehogy elaludjak - Uram bocsá' - eltévelyedjek. Köszönöm is neki, hogy mindig mellettem volt/van. Nemcsak akkor, amikor minden szép és jó. Ritka manapság az olyan, aki nem érdekből, szánalomból, vagy azért szeret valakit, mert épp divat. Miként az empátia is sokaknál csak akkor jelentkezik, ha éppen a média, vagy "valaki" úgy tartja, hogy az a trendi.
Használjátok inkább a józan paraszti eszeteket és hagyatkozzatok a megérzéseitekre!
Bizonyosan többek lesztek tőle!
Isten áldjon Benneteket!
Nagycsuri 2015.11.17.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagycsuri.blog.hu/api/trackback/id/tr948084538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása