Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nagycsuri agymenései

avagy, rendszertelenségem és rendezetlenségem rendszerbe rendezgetése

Zenéljünk! No.53.

2015. november 05. 14:53 - Nagycsuri

U2: I Still Haven't Found What I'm Looking For (Videó)

u2.jpgMiközben megtörtént a beígért összehasonlítás a hűtőben rejtőzködő sörök tekintetében, elérkeztünk egy következő állomáshoz. Még mindig a '90-es évek elején járunk, ami a

Keszthelyi éjszakákat illeti. Maradjunk kicsit a Bazooka-nál, ugyanis a The Police​ mellett a U2 volt az a csapat, amit egy az egyben interpretáltak. Kedvenc lemezem tőlük a The Joshua Trhee '87-ből. Erről a bakelitről az egyik legjobb nótát nyomták Bazookáék, nevezetesen a "I Still Haven 't Found What I'm Looking For" című remekművet. A hideg futkosott Mindannyiunk hátán, amikor belecsaptak a húrokba a zegi fiúk. Ha becsukom a szemem, itt látom magam előtt egy méterre a színpadot. Nekünk, a CB-nek ez a színpad a Világot jelentette. Együtt volt legalább 300 ismerős, barát, akik órákon keresztül érezték egymás pozitív auráját. Ott, fönt a színpadon pedig jobb volt szinte mindennél. Valójában, büszke vagyok, hogy részese lehettem ennek az időszaknak, mint színpadi szereplő. Én az eredeti, album verziót kedvelem a leginkább, hiszen ezen keresztül ismertem meg a U2-t. Egy igazán jó ír banda.

Nagycsuri 2015.11.05.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagycsuri.blog.hu/api/trackback/id/tr948052854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása